BAK KİM DANS EDİYOR

20 Mayıs 2007 Pazar

bak kim dans ediyor - sami ve dövmeleri

SHOW TV’NİN SEVİLEN YARIŞMASI “BAK KİM DANS EDİYOR”UN YARIŞMACILARINDAN SAMİ VÜCUDUNDAKİ DÖVMELERİN NE ANLAMA GELDİKLERİNİ AÇIKLADI!..




Show Tv’nin sevilen yarışması “Bak Kim Dans Ediyor” tüm hızıyla devam ediyor. Programa 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasıyla başlayan ekip, yarışmacıların Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde yaptığı danslarla duygulu anlar yaşadı.



Sami’nin dansının ardından jüri üyesi Sevim Hanım; “Sami kolundaki dövmeleri gösterir misin? Ne anlama geliyorlar?” sorusuna genç şarkıcı; “kolumdaki dövmelerin birisi -KÖTÜLER KAYBEDER-, diğeri ise -ACI YOK KAZANÇ YOK- anlamına geliyor” cevabını verdi.

Etiketler: , , , , , ,

BAK KİM DANS EDİYOR” YARIŞMASINDA GERGİN ANLAR

BAK KİM DANS EDİYOR” YARIŞMASINDA GERGİN ANLAR!.. SEMPATİK YARIŞMACI ZAZA KİME KIZIP YARIŞMAYI TERK ETTİ?..




Bak Kim Dans Ediyor’da gergin dakikalar yaşandı…



Zaza’yla Sevim Hanım arasında yaşanan tartışma bir anda Zaza’nın yarışmayı terk etmesiyle sonuçlandı.



Sevim Hanım’ın “Zaza sana kırmızı çok yakışıyor” demesine sinirlenen Zaza “bana Galatasaraylı olarak inceden laf mı atıyorsunuz. Bana o çok yakışan kırmızı Türkiye’nin kırmızısıdır” dedi. Ve ortam bir anda Galatasaray-Fenerbahçe tartışmasına dönüştü.



Bunun üzerine Sevim Hanım, “Fenerbahçe reklamı yaparak smsleri topluyordun şimdi de Türkiye reklamı mı yapıyorsun. Ne de olsa Fener şampiyon oldu” cümlesini kurunca Zaza sinirlenerek ben de size bir hediye getirdim dedi ve koynundan çıkardığı Fenerbahçe bayrağını Sevim Hanıma verdi. Sevim Hanım bayrağı resmen elinin tersiyle itti ve buna dayanamayan Zaza “İnsanlar beni Fenerbahçeliliğimle tanır bu alemde soy adımı bilen insanlar azdır ama Fenerbahçeli olduğumu bilen çoktur. Ve ben bunu reklam için kullanmıyorum ve programı terk ediyorum” dedi ve yarışmayı terk etti.

Etiketler: , , , , , , ,

bak kim dans ediyor - doğa bekleriz 7. hafta samba

Etiketler: , , , , , ,

Sex Bomb Asuman!!! Dans ederken hangi jüri üyesinin kucağına oturdu?

Show TV'nin Bak Kim Dansediyor? yarışmasında yine ilginç görüntüler yaşandı. Geçen haftalarda striptiz şovuyla dikkat çeken Asuman Krause yine erotik bir dansla sahneye çıktı.



Yarışmada yaşanan gergin anların ardından sahneye çıkan Asuman Krause ve partneri erotik danslarıyla yine ilgi çekti. Asuman, geçtiğimiz haftalarda yaptığı striptiz dansında jüri üyesi Burhan Öçal'ın masasına çıkmış önünde seksi hareketler yapmıştı. Asuman Krause, bu kez dansının bir bölümünde jüri üyesi Oktay Keresteci'nin kucağına oturdu ve yüzünü okşadı

Etiketler: , , , , , ,

bak kim dans ediyor - Asuman Krause - Sex Bomb

Etiketler: , , , , , ,

ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex