BAK KİM DANS EDİYOR

2 Nisan 2007 Pazartesi

bak kim dans ediyor sami levi


Sami Levi (Solist)

Doğum tarihi : 13 Nisan 1981
Doğum yeri : İstanbul
1998 yılı Göztepe Lisesi mezunu. 5 yaşında Ana Okulu’nda müzikle tanıştı. İlkokulöğretmeni Levi ailesini Sami’nin sesi konusunda uyardı ve mutlaka değerlendirmesini söyledi. Musevi cemaati içinde Sefarad müziği ile büyüyen Sami, bu şarkıları anneanne ve babaannelerinden dinledi. Aile içinde kullanılan dille ve şarkılarla Sefarad kültürünü öğrendi. 1996’da Cem’le olan arkadaşlığı Sami’yi Sefarad Grubu ile tanıştırdı. Yaklaşık 8 yıldır Sefarad müziğiyle profesyonel olarak uğraşan Sami Levi grubun solisti.

Etiketler: , , , ,

bak kim dans ediyor billur kalkavan

Oyuncu Olduğu Diziler (3)
Dizi Adı Karakter Adı Yapım Yılı

Ihlamurlar Altında Handan 2005
Böyle mi Olacaktı Nazan 1997
Azad Canan 2002

Etiketler: , , , ,

bak kim dans ediyor - demet tuncer


Filmleri - Oyuncu (2 Film)
Gizli Patron 2006
Çocuklar Duymasın Mary 2002

Etiketler: , , ,

bak kim dans ediyor - bengu


Bengü

(d. 1979, İzmir), Türk pop müzik şarkıcısı.

Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. Yine İzmir'de sahnelenen "Oliver Twist" isimli müzikalde başrol oynadı. İzmir Devlet Konservatuvarı Genel Müdürü Müfit Bayraşa'dan şan dersleri aldı. 1996 yılında Müfit Bayşara'nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV'nin organize ettiği Pop Show '96 adlı şarkı yarışmadasında 2. oldu. Akademi İstanbul'da müzik eğitimi aldı. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu'ya vokallik yaptı.

Yaklaşık üç buçuk yıllık bir albüm çalışmasının ardından birinci albümü olan "Hoşgeldin"i Temmuz 2000'de piyasaya sürdü. Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere 300'e yakın konser verdi. 2005 yılının başından beri ATV'de "Elifnağme" adlı programı sürdürmektedir. Bengü asıl çıkışını, ikinci albümü olan "Bağlasan Durmam" ile yapmıştır.

Etiketler: , , , ,

bak kim dans ediyor - doga bekleriz


Doğa Bekleriz

(d. 28 Kasım 1977, İstanbul) Türk model, oyuncu ve TV sunucusu.

Bir dönem Gizem Özdilli ve Nigar Talibova ile birlikte kurdukları Adrenalin isimli müzik grubu ile şarkıcılık yapmış ve bu iki meslektaşıyla Ortaköy, İstanbul'da "Models" isimli bir kafe işletmiştir.

Hem anne hem de baba tarafından Boşnak kökenlidir. Manken-modellik kariyerine ilk adımlarını 1996'da İnterstar ve 1998'de ATV tarafından düzenlenmiş iki modellik yarışmasıyla atmıştır. Çelik Erişçi'nin bir videoklibinde aldığı rolden sonra hızla üne kavuşmuştur. Ünlü markalar için manken-modellik yapmaya, çeşitli dizilerde roller almaya devam etmektedir.


Manken kulaklarını japon yapıştırıcısı kullanarak yapıştırdığı için uzun süre magazin gündeminden düşmedi ve bu olay ününün artmasını sağlamıştır.

Etiketler: , , , , ,

ktunnel sexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsexsex